SM 2014

VAM Design Center

VAM Design Center

Vissza

Regisztráció - 40.000 Ft + Áfa

Az elővételi jegyvásárlási időszak 2014. április 1-én lezárult! A mai naptól már csak teljes árú jegy váltható, bankkártyás fizetéssel! A korábbi, kedvezményre jogosító regisztrációt bankkártyás fizetésnél nem áll módunkban elfogadni!

(pl. regisztráltak neve, amennyiben több személyt regisztrál)

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

powered by Voxpay.hu Bankkártyás fizetési tájékoztató

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

A mellékelt regisztrációs űrlap segítségével jelentkezhet az SM 2014 konferenciára. A regisztrációs űrlap kitöltése és a szervező cég részére történő megküldése megrendelésnek minősül, mely fizetési kötelezettséget von maga után.

A REGISZTRÁCIÓ FELTÉTELEI ÉS FOLYAMATA:

  1. A sikeres regisztrációról külön e-mailben értesítjük.
  2. A befogadott regisztrációt követően lehetősége nyílik a jegyvásárlásra.
  3. A jegyvásárlás, külön online rendszerben történik, melynek folyamatáról és feltételeiről az Általános Szerződési Feltételek rendelkeznek.
  4. A jegyvásárlást követően újabb e-mailben megküldjük a regisztrációkor megadott e-mail címére a badge-regisztrációs ürlapot, amelyen a korábban megvásárolt jegy sorszámát feltüntetve regisztrálhatja a badge-en feltüntetni kívánt Nevet és cégnevet, valamint titullust. Több jegy vásárlása esetén a megfelelő számú badge-regisztrációs adatlap kitöltése szükséges!

Fontos: Az SM 2014 konferenciára belépés csak a fent említett regisztrációs folyamat elvégzésével érvényes és végleges.

A szervezők a programváltozás jogát fentartják!

Az SM 2014 résztvételi díj a következőket foglalja magában: a SM 2014 konferencia programjain való részvételt, ebéd, szünetekben frissítő, üdítő, kávé.

A konferencia díjtételeinek további bontására nincs lehetőség. A természetbeni ellátás adóját és járulékait a résztvevő fél fizeti.

Adatvédelmi nyilatkozat

Az Endless Solutions Kft., mint az SM 2014 / Smartmobil konferencia szervezője (továbbiakban Endless Mobil) tiszteletben tartja a honlapot felkereső minden természetes személy személyiségi jogait. A honlapon keresztül gyűjtött adatokat elsősorban a kért szolgáltatás teljesítéséhez, másodsorban cégünk általános tevékenységének fejlesztéséhez használjuk fel. Az Endless Mobil a Smartmobil hírlevélre jelentkezőknek csak a kért hírlevelet fogja küldeni. A listáról bármikor lejelentkezhet. Ha bármilyen problémája adódik vele kapcsolatban, lépjen bátran kapcsolatba a velünk az iroda@endlessmobil.hu email címen.

Előfordulhat, hogy a kért hírlevélen túl speciális riportokat is küldünk Ön számára, melyek azonban mindig pusztán ismeretanyagok, és nem reklám illetve kereskedelmi anyagok. A nyilvántartott adatokat harmadik személynek nem adjuk ki. Az adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezzük.

Önnek, mint természetes személynek jogában áll megismernie (lásd: a jelentkezési űrlapon megadott adatok), illetve szükség esetén módosítania az általunk Önről nyilvántartott adatokat, továbbá jogában áll kérnie, hogy ezeket az adatokat ne használjuk fel. Amennyiben olyan kérdése van, amelyre a honlap Adatvédelem fejezetében nem kap választ, kérjük, küldje el az iroda@endlessmobil.hu címre.

Előadók

A Smartmobil konferencián előadnak:

Amit Ben-Sheffer_300x160

Amit Ben-Sheffer

Program Director, Product Management and Design, MobileFirst Platform

Amit Ben-Sheffer az enterprise mobility terület szakértője széleskörű fejlesztési és vezetési tapasztalattal. Jelenleg az IBM MobileFirst platformjának fejlesztéséért és dizájnjáért felel.

Amit Ben-Sheffer is an enterprise mobility expert and a software executive with extensive development and product management experience. He is now heading product management and design for IBM's MobileFirst platform.

IBM
Ansgar_Schlautmann

Ansgar Schlautmann

Associate Director

Ansgar Schlautmann az Arthur D. Lillte konzultációs vállalat TIME (Telecommunications, Information, Media and Electronics) részlegének Associate Directora Frankfurtban. Jelenleg az Innovative Business Designs nevű globális kompetenciaközpont vezetéséért felel, amely segíti a vállalatokat, hogy feltörekvő technológiákból és üzleti modellekből profitáljanak.

Ansgar Schlautmann is an Associate Director at Arthur D. Little's TIME (Telecommunications, Information, Media and Electronics) practice in Frankfurt. He is responsible for the global competence center "Innovative Business Designs" which supports companies to adopt and profit from emerging technologies and business models.

Arthur D. Little GmbH
Baittrok_Borbala

Baittrok Borbála

Head of Consulting Department

2011 óta a Gemius Hungary Kft. Konzultációs Divíziójának vezetője.

Gemius Hungary
Bako_Csaba

Bakó Csaba

Termékmenedzser // Product manager

Pályáját a Westel 900-nál kezdte és üzletfejlesztési menedzserként részt vett számos értéknövelt szolgáltatás kidolgozásában. 2013 eleje óta az ITware termékmenedzsere, az ITware által fejlesztett iOS, Android és Windows Phone alkalmazásokért felel.

He started his career at Weste 900 where as a business development manager he took part in the introduction of several value added services. From 2013 he is a product manager at ITware, where he is responsible for smartphone applications.

ITware Kft.
Balogh_Csaba

Balogh Csaba

Rovatvezető // Editor

A Szegedi Tudományegyetem mobilos képzésének vezetője, a hvg.hu tech-es rovatvezetője, a HVG Könyvek néhány vonatkozó kiadványának felelős szerkesztője, a SÜN! mint társadalmi szakkifejezés kulturális kánonba emelője.

Csaba is the technology editor at hvg.hu, and he is also responsible for editing print magazines covering technology. As a lecturer at University of Szeged, he leads the mobile specialization stream for communication and media students.

HVG / Szegedi Tudományegyetem
Banyai_Zsolt

Bányai Zsolt

CTO

A Virgo által kitalált TestJockey szolgáltatás tehnológia vezetőjeként egy hazai fejlesztésű mobilapp social testing megoldás bevezetésén dolgozik.

As the manager of Virgo's TestJockey, he works on the launch of the social testing platform for mobile apps.

Virgo
Barcza_Eniko

Barcza Enikő

Cégvezető // General Manager

Barcza Enikő a KutatóCentrum Online Piackutató ügynökség cégvezetője. Rendszeresen publikál, ad elő szakmai konferenciákon. A PMSZ elnökségi tagja, ESOMAR tag.

Enikő Barcza is the general manager of ResearchCenter Online Market Research Agency. As a member of board in the Association of Hungarian Market Research Agencies she regularly holds presentations on conferences, publishes research articles. Enikő is also a member of ESOMAR.

KutatóCentrum // Researchcenter
Boa_Laszlo

Boa László

Certified Software Architect

László az IBM Szoftver Csoport kiemelt banki és biztosítói ügyfeleiért felelős technológiai szakembere. Az iparági fókusz mellett SOA, BPM, ECM és mobil megoldások tervezését és implementációit támogatja hazai és nemzetközi projektekben.

Laszlo is a member of IBM Software Group Technical Team covering major FSS clients. In addition to industry focus he is supporting SOA, BPM, ECM and mobile solution design and implementation in local and international projects.

IBM Hungary
Bodrogkozi_Laszlo_FMP_4715

Bodrogközi László

Ügyvezető igazgató // CEO

Bodrogközi László 18 éve dolgozik a szoftveriparban. 16 éve Debrecenben alapította meg Neuron Szoftver Kft.-t, mely az elmúlt másfél évtizedben elsősorban az értékesítési és logisztikai területekre készített rendszereket.

László Bodrogközi has been working for 18 year on software developments. He established Neuron Software Ltd. 16 years ago, which has been focusing on developing systems for sales and logistics area.

Neuron Szoftver Kft.
dale_heligstad_bw

Dale Herigstad

Chief Interaction Officer

Dale Herigstad was co-founder of interactive agency Schematic, which recently merged with three other agencies to become global powerhouse POSSIBLE Worldwide where he currently serves as Chief Interaction Officer. He is a four-time Emmy Award Winner, and Winner of the inaugural Interactive Emmy Award.

POSSIBLE (WPP)
David_Mollison_320x160-(1)

David Mollison

Pénzügyi igazgató // Finance Director

David Mollison a Bloom.fm a világ első 1£/1$ modellen alapuló online zenei vállalat pénzügyi vezetője. Jelentős tapasztalattal rendelkezik a startup-pénzügyek területén, emellett számos helyen és iparágban dolgozott már, mint stratégiai tanácsadó.

David Mollison is the Finance Director at Bloom.fm - the world's first £1/$1 mobile music streaming service headquartered in the UK. He is an experienced Finance professional in startups and has also worked in strategy consulting across various industries and geographies.

Bloom.fm
Deak_Andras_profilkep

Deák András

Üzletfejlesztési igazgató // Business Development Director

Deák András 2012 márciusától a Shopline webáruház, majd a Librivel való egyesülés eredményeként 2014-től a Libri-Shopline Nyrt. üzletfejlesztési igazgatója, fizetésforgalmi szakember.

András Deák has been business development director and payment system specialist of Shopline webstore since March 2012 and he is holding the same position at Libri-Shopline Plc.

Libri-Shopline Nyrt.
Dobo_Matyas

Dobó Mátyás

Menedzser // Manager

A Magyar Telekom termékfejlesztési osztályát vezetem a lakossági szolgáltatások területén. Szervezem a legnagyobb hazai mobilkonferenciát / smartmobilhq.hu.

Dobó Mátyás is the head of product development at Magyar Telekom residential unit and the main organizer of Smartmobil, the biggest hungarian mobile conference.

Botond_Balint_Dr

Dr. Bálint Botond

Co-founder, Orvos, Egészségpolitikai szakértő // Co-Founder, MD, Health policy expert

Botond a Laborom mHealth startup platform egyik alapítója, gyakorló orvos. Az origo egészségügyi-orvosi szakblogja, a szike blog szerzője és a Fenntartható Magyar Egészségügyért egyesület alapítója. Munkája, tanulmányai és kutatásai során egyre nagyobb figyelemmel fordult a betegek, az egészségügy és a technológia hármasának együttműködése, az eHealth és az mHealth irányába.

Botond is a medical doctor and Co-Founder of the mHealth startup called Laborom. Founder of Origo's healthcare and health policy blog (szike blog) and founder of the organization for the Sustainable Hungarian Healthcare system. He has attended to the trinity of the patients, the health care system and the technology; the eHealth and the mHealth through his work, education and researches.

Laborom
Berecz_Jozsef_Dr

Dr. Berecz József

Szenior befektetési menedzser // Senior Investment Manager

2001-től Budapesti Műszaki Főiskola docense, 2010-től tagja a DBH Investment csapatának.

Since 2001, under his own consulting firm worked as corporate finance consultant, besides he was the associate professor at Budapest University of Technology.

DBH Investment
Sabjanyi_Laszlo

Dr. Sabjányi László

Igazgató // Principal

Dr. Sabjányi László a Boston Consulting Groupnál igazgató, szakterülete a távközlési és média iparág. Vállalati ügyfeleket támogat értékesítési eredményeik kimutatható növelésében, a marketing hatékonyságának javításában, a kereskedelmi folyamatok optimalizálásában, az ügyfélélmény teljes körű megtervezésében, és az ügyfélérték növelésében.

Dr. László Sabjányi is a Principal at the Boston Consulting Group in the Telco and Media practice area. He helps client organizations measurably enhance their sales and marketing effectiveness, optimize retail operations, design end-to-end cross-channel customer experience, and increase customer lifetime value.

The Boston Consulting Group
Fej_Shmuelevitz_new_320x160-300x150

Fej Shmuelevitz

VP community

Fej a Google által nem rég több mint egymilliárd dollárért felvásárolt Waze alelnöke. Termékük a világ egyik leggyorsabban fejlődő közlekedési- és navigációs alkalmazása.

Fej has been working in Waze over the last 6 years focusing on the worldwide community building and the recent acquisition of Waze by Google, has been the highlight of his career.

Waze
Fogarasy_Tamas

Fogarasy Tamás

Senior Designer

Senior Designer, valamint a MOMEID - Interaction Design tanfolyam vezetője. A MOME grafika szakirányán, majd design menedzser szakon diplomázott. Szabadidejében kis startupok és nagy cégek interface tervein dolgozik és UX-ről tanul.

Senior Designer at Brandlift, and leader of MOMEID - Interaction Design Course. He graduated from MOME as Graphic Designer and Design Manager. Worked on projects for startups and corporations as a UI designer, and still studies UX design.

Brandlift
avatar-150x150

Fónagy Balázs

Marketing & UX Kutatás // Marketing & UX Research

A Testbirds marketingeseként és UX kutatójaként segít a hazai vállalatoknak minél közelebb kerülni felhasználóikhoz a crowdtesting módszerével.

Balázs works at Testbirds as a marketing specialist and UX Researcher. Applying Testbird’s crowdtesting method he helps companies to bridge the information gap separating them from their end users.

Testbirds Kft.

Gaál Csaba

Vezérigazgató, az igazgatóság tagja // CEO, member of board

Gaál Csaba a Core Venture Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. 2012-es indulásától a Jeremie-program partnereként több mint 6 milliárd forint vagyont kezelő társaság igazgatósági tagja, vezérigazgatója.

Csaba Gaál has been since starting up the company Core Venture Capital Fund Management Ltd. in 2012 as a partner of the Jeremie program member of the board and CEO of the company managing a property value of 6 billion HUF.

Core Venture Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt.
Gero_Viktor

Gerő Viktor

Partner

A Central Fund Partnere és a csoporthoz tartozó Conor Seed Capital Fund vezetője

Conor Seed Capital Fund
Hajas_Tamas

Hajas Tamás

Villamosmérnök, energiahatékonysági tanácsadó // Business Developer & Energy Consultant

A PD-TEAM vállaltcsoport mérnöki szolgáltatásainak értékesítésével foglalkozik, amelyek az áramszolgáltatói villamos hálózatok távlati tervezése, problémafeltáró vizsgálata valamint ezzel kapcsolatos térinformatika szolgáltatások és szigetelés diagnosztikai vizsgálatok voltak. A kezdetektől rész vett az új EcoGuards energiamérési és audit szolgáltatás kifejlesztésében és értékesítésében a közép- és nagyvállalati szektorban egyaránt.

Business developer and energy consultant of PD-TEAM Engineering. Long-term planning of electricity distributors’ network and problem exploring examinations, GIS and diagnostics is contained your sales experience. Member of the development group of new energy-efficiency and smart-metering services for SME and large enterprises.

PD-TEAM Mérnöki Iroda Kft.
Halacsy_Peter

Halácsy Péter

Társalapító és Technológiai vezető // Co-founder and CTO

Halácsy Péter a Prezi.com Társalapítója és Technológiai vezetője. Részt vett a Kitchen Budapest megalapításában, a Budapesti Műszaki Egyetem Média Oktató és Kutató Központjának tanársegédje. Korábban az Origo.hu vezető fejlesztője.

Peter Halacsy is Co-Founder and CTO of Prezi. He's a Co-founder of Kitchen Budapest, and Assistant Professor at the new media department of Budapest University of Technology after having been the lead developer of Origo.hu, Hungary's largest Internet Company.

Prezi
Hild_Imre

Hild Imre

Ügyvezető // CEO

Imre az iCatapult nevű Üzletfejlesztési és Technológiai Zrt.-t vezeti mely középkeleteurópai startup-ok nemzetközi piacrajutását hivatott segiteni. Tipikusan prototípus fázisban levő projektekkel dolgoznak és a világpiacot az USA-n keresztül érik el.

Imre is the CEO of iCatapult, a tech business development company promoting Central European startups in the global markets. iCatapult works with prototype phase projects and accesses the global markets via the USA.

iCatapult
Horgos_Lenard_HL_2013szept_2

Horgos Lénárd

Managing partner // Managing partner

Tanácsadó, aki a növekedést tervező cégekkel dolgozik céljaik előkészítésén és megvalósításán: üzleti tervezés, stratégiaalkotás, kockázati tőkebevonás, befektetői tárgyalások támogatása. HVCA tag, BME óraadó, mindez nyughatatlan tanulási vággyal kombinálva.

Lenard is an advisor supporting growth oriented companies in their goals: business planning, creating a viable strategy, raising venture capital, negotiating investment terms. Member of the HVCA, lecturer at BME, committed to lifelong learning.

M27 ABSOLVO
Horvath_Szabolcs_szabolcs_horvath_deezer_office

Horváth Szabolcs

Ügyvezető - Kelet-Közép Európa és a Balkán // Managing Director for CEE and the Balkans

A szakember 2012 óta felügyeli a Deezer nemzetközi online zenei streaming szolgáltatás kelet-közép európai terjeszkedését és működését. Ezt megelőzően részt vett a Zenecenter, a Songo.hu és a T-Online Zeneáruház kialakításában és működtetésében.

Szabolcs Horváth is responsible for the operation of the Deezer music streaming service in CEE and the Balkans. Prior to that he participated in development and operation of online music services, such as Zenecenter, Songo.hu and T-Online Musicstore.

Deezer
Huszar_Gerzson

Huszár Gerzson

Ügyvezető, társ-alapító // CEO, Co-Founder

2011 óta vezeti a Mixgar - Social Jukebox startupot. Előtte 7 évig a LogMeIn csapatát erősítette, legutóbb fejlesztési igazgatóként. A LogMeIn-nél tanúja volt a cég robbanásszerű növekedésének, annak, hogy hogyan lehet egy kis startup cégből multimillió dolláros, a Nasdaq-on jegyzett sikersztori.

Gerzson spent 10+ years in the industry. The last 7 years at LogMeIn (Director of Development). Joined LogMeIn in the early startup days and left two years after it went public on Nasdaq.

Mixgar Kft.
Imre_Lorand_Balazs

Imre Loránd Balázs

Ügyvezető // Managing Director

Ügynökségi területről jött, saját bizniszbe ment. Mostanában leginkább webvideóval és filmprodukciós/dokumentumfilmes munkákkal és kapcsolódó kommunikációs kampányokkal vacakol Berlin és Budapest között.

Coming with an agency background, he has moved into his own business. Nowadays, based in Berlin and Budapest, his life is mostly about videos for the web, other film and documentary film productions as well as related communication campaigns.

Speak Easy Project
James_Digby_300x160

James Digby

Founder

James a TheStartupAwards nevű, régiókon átnyúló startupverseny és a díjnyertes amszterdami startup-inkubátor a Rockstart Accelerator alapítója. Jelenleg a koppenhágai AIRTIME marketingvezetője, ami a 2014-es CES-en elnyerte a legjobb startupnak járó díjat.

James is the Founder of TheStartupAwards.org, a pan regional startup competition and co-founded the award-winning startup incubator Rockstart Accelerator in Amsterdam. He is now heading up marketing for the record breaking AIRTAME, a Copenhagen startup that was recently named "Best Startup" of CES 2014.

TheStartupAwards
Janik_Gabor

Janik Gábor

Kereskedelmi Igazgató // Head of sales

Janik Gábor vizuális és audió rendszerek tervezésével és kivitelezésével foglalkozik, több mint tíz éves tapasztalattal.

Gabor Janik specializes in planning and implementing visual and audio systems with more than 10years of experience.

Cleverboard Kft.
jaroslav-trojan

Jaroslav Trojan

Associate

Jaroslav a prágai Credo Ventures kockázati tőkebefektetéseinek kiválasztásáért és végrehajtásáért felel, a szoftverfejlesztés, az internet és mobil területeken. Ezek mellett tanácsadóként dolgozik a NESst Startup Fund-nál illetve mentorként a StartupYard-ban.

Jaroslav is responsible for sourcing and executing venture capital investments at Credo Ventures broadly focused on tech with a particular interest in software, Internet, and mobile. He is also an Advisor at NESst Venture Fund and a Mentor at StartupYard.

Credo Ventures
Jofoldi_Endre_T3I9277_honlapra

Jóföldi Endre

Ügyvezető // General Manager

A Precognox alapító ügyvezetője, amely intelligens keresők, és más szövegbányászati és big data megoldások kutató fejlesztője.

He is a founder and General Manager of Precognox, which is a researcher and developer of intelligent, linguistic-based search, text mining and big data solutions.

Precognox
Jonathan_Wegener_1_300x160 copy 2

Jonathan Wegener

Ügyvezető, alapító // CEO, Founder

Jonathan Wegener a Timehop alapítója és vezetője. Korábban olyan startupokat segített termékeik fejlesztésében, analitikában és marketingben, mint a Groupme, a SkillSlate, a LooseCubes, az Appfund és a DenseBrain.

Jonathan Wegener is CEO and Co-founder of Timehop. Previously he helped startups with product development, analytics, and marketing including Groupme, SkillSlate, LooseCubes, Pontiflex, Appfund, and DenseBrain.

Timehop
Kadas_Peter_Dr

Kádas Péter, Dr.

Co-Founder and CEO

As a newborn investor with 20+ years of experience in entrepreneurship I help early stage startup companies looking to connect with their customers in more innovative and exciting ways and grow their business in the United States.

Traction Tribe
kekesi zsuzsanna

Kékesi Zsuzsanna

Online divízióvezető // Head of online

A HVG online divíziójának vezetője, feladata a HVG online portfóliójának üzlet- és tartalomfejlesztése. Korábban fejlesztési vezetőként és projektmenedzserként dolgozott, többek között a HVG mobil és tablet alkalmazásainak fejlesztési projektjeiben.

As head of online at HVG Publishing Plc she is responsible for the media company's business and content development. Previously she worked as an IT project manager, besides other digital projects, she took part in the development of the company's mobile and tablet apps.

HVG
Kemenczy_Kalman

Kéménczy Kálmán

Monkey of Product Monkeys

Kálmán a pm a Prezinél. Igyekszik segíteni a product csapatoknak, hogy sikeresek legyenek. Ehhez agilis módszertanokat és méréseket hív segítségül.

Kálmán is the monkey of product monkeys at Prezi. He helps his teams to be more agile and eliminate as much "muda" as possible. This means he can't stand uselessness, futility, and wastefulness.

Prezi
Kevin_Goldsmith1

Kevin Goldsmith

Director of Engineering

Kevin Goldsmith jelenleg a Spotify fejlesztési igazgatója Stockholmban, ahol a mobil, a desktop és a szerveres területekért egyszerre felel. Több mint 20 éves karrierje során dolgozott olyan vállalatoknál dolgozott, mint az Adobe, a Microsoft vagy az SGI.

Kevin Goldsmith is a Director of Engineering at Spotify AB in Stockholm where he is responsible for mobile, desktop and server feature teams. In his more than 20 years in the industry, he also led engineering teams at Adobe, Microsoft and SGI.

Spotify AB
Kiss_Laszlo_DSC_0624_small

Kiss László

Alapító, termékfejlesztési vezető // Founder, Manager of Product Innovations

A mobil alkalmazás lokalizációs szolgáltatások megreformálását megcélzó startup cég, a Transround alapítója.
15 éves vállalkozói múlttal rendelkezik az infokom iparágban, ötleteire és innovációira alapozott termékeit 26 országban értékesítették.

Founder of startup Transround targeting to reform the localization services related to mobile applications.
He has 15 years entrepreneurial experience in ICT sector. Products built on his ideas and innovations were sold in 26 countries.

Transround Kft.
Klopfer_Csaba

Klopfer Csaba

Kommunikációs igazgató // Communication Director

A SPORTLABOR kommunikációs igazgatójaként a cég külső és belső kommunikációjáért felel, valamint termékfejlesztéssel, inspirációval és szakmai támogatással segíti az edzőket és a sportolókat, hogy céljaikat megvalósíthassák.

Csaba as the Communications Director of the SPORTLAB* is responsible for the firm's exterior and inner communication, and with product development, inspiration and professional support he helps coaches and athletes to realize their goals.

SPORTLABOR
Kokovai_Ferenc

Kokovai Ferenc

CIO

Ferenc közel 10 éves IT-szakmai és vezetői tapasztalattal rendelkezik. Sikeres projekteken dolgozott a telekommunikációs és pénzügyi szektorokban, valamint részt vett komplex K+F projektek megvalósításában. Több multinacionális vállalat hazai leányvállalatánál vett részt különböző fejlesztési projektek menedzselésében. Erőssége az eredeti koncepciók gyors kialakítása, és a különböző fejlesztések funkcionális összehangolása.

Ferenc has nearly 10 years of professional IT and executive experience. He has worked on successful projects in the sectors of telecommunication and finance, furthermore he participated in the execution of complex R&D projects. He took part in the managing of various developmental projects at more Hungarian subsidiaries of multinational companies. His strength lies in the quick creation of the original concepts and the functional harmonisation of different developments.

Swicon Zrt.
Konig_Tibor

Kőnig Tibor

Főmérnök // Principal Technical Evangelist

Kőnig Tibor a Microsoft Magyarország főmérnöke, a Top App-csapat vezetője. Fő feladata a holisztikus appfejlesztés hazai meghonosítása.

Tibor Kőnig is Principal Technical Evangelist at Microsoft Hungary where he leads the task force responsible for establishing a holistic app development approach.

Microsoft
Koszegi_Andras

Kőszegi András

Ügyvezető igazgató // CEO

Kőszegi András a BrandTrend alapítója, társtulajdonosa, ügyvezető igazgatója. A BrandTrendGuide márkatanácsadó rendszerükkel és ausztriai márkatanácsadó partnercégükkel a mindennapi gyakorlati vállalati márka és CSR vezetést támogatják.

András Kőszegi is the founder, co-owner and CEO of BrandTrend. They support the everyday management of corporate branding and CSR with their brand advisor system and Austrian partner company.

He started his career at the Hungarian National Radio in 1985. He participated in the founding of Gazdasági Rádió as a communications manager and editor. He teaches branding and CSR at the Budapest Business School.

BrandTrend
Kovacs_David

Kovács Dávid

Head of Development

Dávid megszállottan keresi az új technológiai kihívásokat és akkor érzi igazán elemében magát ha az optimális megoldást nem lehet a bevett módszerekkel megtalálni. Dávid a JBS Labs vezető fejlesztője és technológiai iránymutatója.

David is enthusiastic about new technological challenges and he is in his element if the optimal solution cannot be found with common strategies. David is the leading developer and technological lead in JBS Labs.

JBS Labs
Laszlo_Gergely_geri5_final

László Gergely

Alapító, ügyvezető // Founder, CEO

Gergő a Csajok és Pasik társkeresőt is jegyző The Cook Kft. egyik alapítója, ügyvezetője. Korábbi cégében vállalati VoIP telefóniával, azt megelőzően webes dokumentumkezelő rendszer fejlesztésével foglalkozott.

Gergely László has graduated as an investment analyst in 2004 and as a lawyer in 2006. He founded his first company in 2004 aiming to develop an online document management and ERP system for small businesses. Later on he started a company developing B2B VoIP and call centre solutions. With two partners he started The Cook Kft. in 2009.
Their first self-developed and operated application is ‘Csajok és Pasik’, Hungary’s most popular online dating service for young and youthful people. ‘Csajok és Pasik’ attracted more than 600 thousand users in it’s first year on iWiW, than moved on to facebook and the csajokespasik.hu website. It’s operating in a freemium membership model. They released their full functionality mobile website and their first mobile application on iOS platform in 2013.
The Cook has been designing OTP Bank websites and online banking solutions for 4 years.

The Cook Kft.
Le_Marietta_150x150

Le Marietta

Alapító, projektvezető // Founder

Le Marietta a Járókelő.hu köztéri problémák megoldását segítő oldal alapítója.

Marietta Le, founder of problem-reporting website Jarokelo.hu; consultant at Kreater Social Innovation Agency; journalist and translator at anti-corruption NGO atlatszo.hu.

Járókelő.hu
Lemak_Gabor

Lemák Gábor

Főtitkár // Secretary General

Megszokott dolgokat, szokatlanul jól csinálni.

You should strike out on new paths, rather than travel the worn paths of accepted success.

Magyar Mobiltárca Szövetség // Hungarian Mobile Wallet Association
Lesko_Norbert_2

Leskó Norbert

Vezérigazgató // CEO

A MiniCRM Zrt társalapítója, vezérigazgatója. A MiniCRM egy felhő alapú értékesítés, marketing és ügyfélszolgálat támogató eszköz. Ezt megelőzően az Árukereső.hu társalapítőja és ügyvezetője volt.

He is a co-founder and CEO of MiniCRM Zrt, a cloud based sales, marketing and support tool. Previously he was co-founder and CEO of Árukereső.hu.

MiniCRM Zrt.
Megyeri_Tibor

Megyeri Tibor

Director, Product Marketing

Responsible for all product related marketing activities both in mobile and landline segment. Complete management of the entire residential T-Home and T-Mobile product portfolio. Responsible for new product development and innovation (e.g.: IPTV applications, mobile application, cloud based services, content related services)

Magyar Telekom
Mero_Laszlo

Mérő László

Professzor // Professor

Mérő László magyar matematikus, publicista, pszichológus, az ELTE Gazdaságpszichológiai szakcsoportjának egyetemi tanára. 1987-ben számítógépes játékokat gyártó céget alapított, amely sikeres játékokat készített amerikai, japán és európai megrendelőknek. Több döntéselőkészítéssel és marketinggel foglalkozó cég tanácsadója.

László Mérő is a Hungarian research psychologist and popular science author. He is also a founder and leader of a software company producing computer games. One of his projects is a computer game he is developing with Ernő Rubik, the inventor of the Rubik's Cube.

Eotvos Lorand University
Molnar_Tamas_pannako

Molnár Tamás

CEO

2007 óta digitális szakmunkás. Szakterülete az értékesítés-orientált webes eszközök tervezése és megvalósítása. Jelenleg a GastroApp mobil applikációs keretrendszer megvalósításán dolgozik.

Digital skilled worker since 2007. He is specializes in the design and implementation of sales-oriented web tools. He is working currently on a mobile application framework GastroApp.

Pannako Internetes Tanácsadó Kft.
avatar-150x150

Molnár Zsuzsanna

Vezető szerkesztő

NLC
Molnár_Soos_Sandor_Istvan

Molnár-Soós Sándor István

Szerkesztő // Editor

Amihez használati útmutató kell, az nem érdekel. Amihez táska kell, az nem érdekel. Amit a hétköznapi ember nem engedhet meg magának, az nem érdekel. Minden más igen...

If something doesn't fit in your pocket, he isn't interested in it. If someone needs a bag to carry something, he isn't interested in it. What an average person can't afford, he isn't interested in it. In everything else, he does...

Opinion Leaders
Muller_Tamas

Müller Tamás

Alapító // Founder

Online és digitális marketing guru. A Carnationgroup Közép-Kelet Európai terjeszkedésért felelelősként sikerült elérni a "Best Creative Agency of the Year" címet 2011-ben. Aktív Startupper és mentor. Az alulról építkező, önszerveződő Grassroots- és microközösségek lelkes építője. Grundfoci.hu és ingyenfotozas.hu alapítója.

Online and digital marketing expert.As Carnationgoup CEE manager contracted and accessed "the Most Creative CEE Agency of the Year 2011" title for the company.
Startupper geek and mentor. He is keen builder of self-organised Grassroots- and micro communities. The founder of Grundfoci.hu (Grundfootball), StartupsExit.com and ingyenfotozas.hu (freephotomaking).

GF Social Media Kft.
Nagy_Tibor_NNG

Nagy Tibor

Key Account Manager

Közel 3 éve támogatja az NNG autóipari stratégiájának megvalósítását, az elmúlt időszakban elsősorban távol-keleti ügyfelekkel való közreműködésben.

Tibor has been supporting the implementation of NNG’s automotive strategy for almost three years, primarily contributing to the company’s Far-East business.

NNG Kft.
Nemeth_Norbert_Final_NN_2013

Németh Norbert

E-kereskedelem üzletágvezető // Head of E-Commerce

E-kereskedelem és performancia marketing szakember többéves nemzetközi tapasztalattal B2C és B2B területen. 2012 december óta a Tchibo webáruház vezetője.

E-commerce and performance marketing professional with international B2C and B2B experience. Heads up the e-commerce team and webstore at Tchibo since December 2012.

Tchibo
Novak_Csaba_

Novák Csaba

Vezető mobilszélessáv szakértő // Subject Matter Expert, Mobile Broadband

Novák Csaba villamosmérnök és közgazdász. Az Ericsson nyugat- és közép-európai régiójának vezető LTE szakértője, tagja az Ericsson stockholmi LTE szakértői csapatának, a mobilszélessáv megoldások értékesítését támogatja régióban.

Csaba Novák works with Mobile Broadband sales at Ericsson, Region Western and Central Europe. He is a leading LTE advisor, also part of Ericsson's global LTE sales team.

Ericsson Magyarország
Nyilas_Orsolya_MG_3757_ok

Nyilas Orsolya

Belső kommunikációs és vállalati felelősségvállalási igazgató

Tanár, kommunikációs szakember, aki 2011. novemberében csatlakozott a Vodafone Magyarország csapatához belső kommunikációs és vállalati felelősségvállalási igazgatóként. Feladatai közé tartozik a cég teljes belső kommunikációs stratégiájának tervezése és irányítása, valamint a társadalmi felelősségvállalási programok kialakítása és működtetése. Tagja a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának illetve elnökségi tag a Magyar Adományozói Fórumnál.

Teacher and communication professional. She joined the team of Vodafone Hungary in November 2011, as Head of Internal Communications and CR. Her tasks include planning and managing the company’s entire internal communications strategy, as well as designing and operating its corporate responsibility programmes. She is a member of the Board of Trustees of Vodafone Hungary Foundation and Hungarian Donors Forum.

Vodafone Magyarország Zrt.
Nyiri_Jozsef

Nyíri József

Co-founder & Chief innovator

Co-founder of IND Group and world known evangelist in online banking innovation.

Misys Digital Channels
Ohidi_Zsuzsanna

Óhidi Zsuzsanna

Ügyvezető igazgató // CEO

A Marquard Mediánál előbb hirdetési, majd kereskedelmi igazgatói posztot töltött be, 2013 decembere óta pedig a médiacég ügyvezető igazgatója.

Marquard Media
Pajor_David_dr_pd

Pajor Dávid

Ügyvéd // Lawyer

2005-ben diplomázott, 2009 óta ügyvéd, hamarosan tőkepiaci- és bank szakjogász. Jogi pályafutását egy pénzügyi intézménynél kezdte. Ügyvédként is főleg a gazdasági élet jogi kérdéseivel foglalkozik, jelenleg első sorban a bitcoinnal.

As a lawyer offers his services for both individuals and companies in the fields of civil law - primarily in economic- , corporate law and real estate law.

PwD Consulting
Papp_Gabor_ff

Papp Gábor

Social Guru

Gábor az iCatapult management tagja, amely közép-európai technológiai startupok üzletfejlesztésével foglalkozik. Full-stack marketer, az utolsó mohikánok egyike, aki még mindig PC-t használ.

Gabor works at iCatapult which is a business development company for Central European tech startups. Full-stack marketer, one of the last mohicans who still uses a PC.

iCatapult
Phuong_Do_foto2013_320x160-300x149

Phuong Do

Ügyvezető és társ alapító // CEO & Co-Founder

Phuong az amszterdami Layergloss vezetője. Alkalmazáskészítő programjuk segítségével rendkívül egyszerűen hozhatók létre új applikációkat, akár programozói tudás nélkül.

Phuong is the leader of the Amsterdam-based Layergloss. Their app creator tool enables creatives and publishers to create high-end, highly interactive apps, without programming experience.

LayerGloss
Pohly_Ferenc

Pohly Ferenc

Operatív igazgató // Chief Operating Office

Pohly Ferenc a 2013 novemberében indult VS.hu hírportál és trendmagazin operatív igazgatója, fókuszterületei az üzletfejlesztés, a partnerkapcsolatok és a kiadó mindennapi működésének biztosítása. Korábban dolgozott a Metapay pénzügyi-informatikai startupnál, illetve az Origónál annak alapításától 2011-ig részben tartalmi, részben üzleti területeken.

Ferenc Pohly is the COO of VS.hu, a Hungarian news portal and trend magazine founded in 2013. His main responsibilities are the business development, partnerships and daily operation. Before VS.hu he worked for payment system provider Metapay and Origo, Hungary’s main portal from its very first years in various business and content positions.

Vs.hu
Csefalvay_Zoltan_Prof_Dr

Prof. Dr. Cséfalvay Zoltán

Stratégiai államtitkár

A Nemzetgazdasági Minisztérium stratégiai államtitkára.

Nemzetgazasági Minisztérium
Radisics_Milan

Radisics Milán

CEO & founder

A SocialDaily.com közösségi média infó-központ alapítója és aktív szerkesztője, több social media analitikai eszköz feltalálója, Facebook alkalmazások és kampányok alkotója. Social media üzletfejlesztéssel, tanácsadással, oktatással foglalkozik. Szabad idejében a National Geographic természetfotó-riportere.

Founder and editor of the social media global info center - SocialDaily.com, inventor of numerous social media analytical tools and creator of Facebook applications, campaigns. Dedicated in social media business development, consulting and education.
In free time, hi work like a National Geographic contributing photographer.

SocialDaily LLC
Radnoczi_Gergo_2

Radnóczi Gergő

Product Manager

Gergő a mobil termékvonalak felelőse a Ustream-nél. Fókuszterületei közé tartozik a mobil alkalmazások és a live streaming mellett többek között az emberléptékű "slow" design és a környezeti fenntarthatóság.

Gergo is responsible for all the mobile products at Ustream. In addition to mobile innovation and streaming technologies he also focuses on slow design and environmental sustainability.

Ustream
Rafael_Grossmann_300x160

Rafael Grossmann

MD, FACS/Surgeon

Az egészségügyi technológia innovátora, fő érdeklődési területe az egészségügy és a technológia kapcsolódási pontjai. A világ első Google Glass explorereinek egyike és az első sebész, aki használta ezt a technológiát a műtőben.

General, Trauma, Laparoscopic and Robotic Surgeon. Innovator in Healthcare technology, TEDx speaker and Singularity University-FutureMed graduate.
His passion is about the intersection of Innovation Technology in Healthcare.
He's a GoogleGlass Explorer, and was the first surgeon to ever use this device in the operating room.

Rafael Grossmann
Rung_Andras

Rung András

Vezető tervező // CEO

2002 óta foglalkozik használhatósággal és felhasználói élmény tervezéssel. A Felhasználóbarát honlapoknak, az első magyar internethasználhatósággal foglalkozó könyvnek a társszerzője. Cikkei a nemzetközileg is jelentős Smashing magazinban is megjelentek. Kis- és nagyvállalatoknak tervez weblapokat és alkalmazásokat, hogy üzleti céljaikat hatékonyan elérhessék, és befektetett pénzüket jól kamatoztassák.

Andras Rung has more than 12 years of experience in usability and user experience. He is the co-author of the first Hungarian usability book (User friendly webpages). His articles were published in “Smashing magazine”, one of the most popular UX magazines. He is specialized in designing web pages, mobile and tablet applications for large corporations and small companies, enabling them to reach their business goals, providing an effective method in investing their money.

Ergománia
Simon_Krisztian

Simon Krisztián

Tulajdonos, főszerkesztő // Owner, chief editor

Öt éve a Marketing&Media főszerkesztője. Előtte a Világgazdaság c. napilap gazdasági újságírója, ahol a reklám és média volt a szakterülete. 2009-től a Marketing&Media egyik tulajdonosa is. A print lap mellett az RTL Klubon látható BrandMania című televíziós műsor producere és főszerkesztője.

Marketing & Média
Simon_Robert_MG_0954

Simon Róbert

CTO

Távközlési szoftverek fejlesztésében szerzett tapasztalatait kamatoztatta 2000-ben indított vállalkozásában. 2012-től indította az Oisiss projektet.

Based on his software development experience in telco area he started his telco company in 2000. In 2012 Oisiss was started as a new project.

Oisiss
avatar-150x150

Sipos András

Founder

Zenész/rock n’ roll mentalitás tette kreatív, önmegvalósítóvá a Szókirakó mobil játék alkotóját, aki több tech startupban vett részt, Kaliforniában alapozta tudását a USC egyetemen és indie fejlesztéssel, lean módszerrel eljutott az app toplisták élére.

Driven by the rock n’ roll/musician spirit he is a creator, a tech startup enthusiast, who learned the entrepreneurial approach in California. He reached to the top of the app lists using lean methods and indie development, with a game called Szókirakó.

TouchCo
Soos_Istvan

Soós István

Mobil tanulás szakértő, szakpszichológus // mlearning expert, psychologist

10 évet tanított pszichológiát az ELTE-n, 15 éve dolgozik független szervezetfejlesztési tanácsadóként. Jelenleg az L&D Solutions Kft. üzleti mobil alkalmazásokat fejlesztő, 8 országban terjeszkedő mobil tanulásra specializálódott EdTech vállalkozás tulajdonosa és szakmai vezető fejlesztője.

István Soós is a specialized psychologist with 10 years of university teaching experience (at Loránd Eötvös University) and 12 years of independent professional consultant experience. He has taken part in many significant, nationwide projects in the fields of organization development and the overall direction of its procedures, training and organization counselling, health promotion etc. He is responsible for the professional development of Business apps product.

L & D Solutions Kft.
Szabo_Akos_Thinkdigital

Szabó Ákos

Country Manager

Ákos 2011 októbere óta a Thinkdigital hazai Country Managere. A Thinkdigital olyan prémium partnereket képvisel a régióban, mint a Facebook, Microsoft (Skype), Appnexus és a Mediamind.

Ákos has been Country Manager of Thinkdigital Hungary since October 2011. Thinkdigital represents premium partners in the region such as Facebook, Microsoft (Skype), Appnexus and Mediamind.

Thinkdigital Hungary Kft.
Szabo_Akos_FMI_8123

Szabó Ákos

Üzletfejlesztési vezető // Head of business development

2000-2008 között az Index.hu értékesítési igazgatója volt. 2009 óta az Adaptive Media Sales House üzletfejlesztési vezetője. 2009-től az IAB Hungary elnökségi tagja. Az IBS Budapest MSc Marketing Management képzésében 2011-12-ben a Digital Marketing modul alapítója és vezetője volt.

2000-2008: head of sales & marketing @ Index.hu
2009- : head of business development @ Adaptive Media
2009- : member of the board @ IAB Hungary
2012: IAB Hungary Award

Adaptive Media
Szabo_Gergely

Szabó Gergely

Senior product designer

He's a product designer with strong belief in design perfectionalism and functionality. Currently - as the Head of UX Design and Product Development - he's working on mobile and desktop Web projects, balancing between business goals, graphic/UX design approaches and data set analysis. His love triangle.

Ringier
Szabo_Mariann

Szabó Mariann

Értékesítési vezető // Sales Director

2009 márciusától erősíti a Femina Media csapatát. Direkt értékesítőként kezdett, majd 2010-ben jött a Key account kinevezés, aztán ugyanezen év szeptemberében értékesítési vezetőnek kérték fel. Feladata a bevételek stabilizálása, új bevételi lábak indítása, valamint az értékesítési stratégia tervezése a folyamatos növekedéshez.

Femina Media
Szanto_Gabor

Szántó Gábor

Head of Innovation and Digital

Szántó Gábor a DDB Reklámügynökség Innováció és Digitális csapat vezetőjeként az ügynökség digitális kompetenciáinak fejlesztésén és új üzleti modellek, lehetőségek kutatásán dolgozik.

DDB Budapest Reklámügynökség Kft.
Szente-Varga_Balint

Szente-Varga Bálint

Alapító, tulajdonos // Founder, owner

Gimnazistaként kezdett az Időkép építésébe 2004-ben, mely 4 évvel később már a vezető hazai időjárási portállá lépett elő - a mai napig. Napi szinten részt vesz az Időkép fejlesztésében, kommunikációjában és kísérleti kutatás-fejlesztési projektjeiben is.

He started building Időkép back in 2004, while still attending high school. 4 years later it has become the leading weather portal in Hungary - and it continues to hold that position ever since. He actively takes part in Időkép's research, developement projects and media communication on a daily level.

Időkép
Szetnics_Laszlo

Szetnics László

Regionális mobil üzletfejlesztési vezető // Mobile Business Development Manager

Szetnics László 2011. február óta a MasterCard Europe budapesti csapatának tagja. Feladata, hogy a közép-kelet-európai régióban megvalósítsa a kártyarendszerhez kötődő remote és NFC rendszerű mobil fizetési szolgáltatásokat.

László Szetnics joined MasterCard Budapest team in 2011. As Mobile Business Development Manager he is responsible for implementing remote and NFC-based payment solutions associated with bank cards in the Central and Eastern European region.

MasterCard Europe
Szigeti_Csaba

Szigeti Csaba

Senior Software Engineer

Engineer at LogMeIn with a lot of great ideas in mind. Focused on developing for iOS. Enthusiastic about software development and problem solving. Builds multiplatform,­ scalable, and maintainable smart stuffs. Actively following the C++11 standard.

LogMeIn
Sziklay-Pap_Ferenc

Sziklay-Pap Ferenc

Ügyvezető // CEO

The professional leading the company has been familiar with the digital music market from the very beginning. As Head of Digital at the biggest record company Universal Music Hungary, he gained deep knowledge of both the consumer expectations and the weak points of the services already launched on the market.

3g Multimédia Kft.
Tar_Laszlo

Tar László

Technológiai Vállalkozó // Technology Entrepreneur

Tapasztalt technológiai vállalkozó, aktív tagja a startup közösségnek Budapesten. Célja, hogy tudását és tapasztalatát felhasználva tevőlegesen segítse a hazai vállalkozásokat bekapcsolódni a nemzetközi startup ökoszisztémába.

Experienced and accomplished technology entrepreneur, active member of the startup community in Budapest. He aims to use his expertise to help Hungarian startups better integrate with startups ecosystems internationally.

Startups.hu
Toth_Mihaly_DPP_0529

Tóth Mihály

Online marketing szakértő // Online marketing expert

Tóth Mihály online marketing szakértő és író 2000 óta foglalkozik weboldal + webáruház készítésével és online marketinggel. A fő területe az egyedi webáruházak tervezése és fejlesztése.

Mihaly Toth internet marketing expert and writer from 2000. He is working in the web design + internet marketing projects. His main topic is the unique e-commerce websites for unique products and companies.

Netkreatív.hu Kft.
Treso_Karoly_DSC_0273

Tresó Károly

Senior Experience Designer

A kirowskiisobar felhasználói élmény tervezője, aki komplex szolgáltatások átlátható tálalásával és alakításával foglalkozik.

Experience Designer at kirowskiisobar, who deals with complex services.

kirowskiisobar
Turcsany_Torda

Turcsány Torda

Műszaki Menedzser hallgató // Engineering Manager

Az OECO, vagyis az Óbudai Egyetem Shell Eco-marathon csapatának képviselője.

He represent the OECO, the Shell Eco-marathon team of the Óbuda University.

OECO
Vadasz_Illes

Vadász Illés

Industry Manager

Illés több mint tízéves tapasztalattal rendelkezik a webes szakmában. A magyar Google iroda jelenleg legrégebbi alkalmazottja. Az elmúlt hat évben szinte minden nagyobb magyar AdWords ügyféllel és ügynökséggel dolgozott tanácsadóként, illetve termékspecialistaként.

Google
Varga_Tamas

Varga Tamás

Founder, Hustler

A Statzup Project alapítója, hustlere, a magyar startup ökoszisztéma lelkes tagja.

Founder and hustler of Statzup project, eager member of the Hungarian startup ecosystem.

Statzup
Varga_Zoltan_Klikkmania

Varga Zoltán

Szakmai vezető // Principal consultant

2008 óta foglalkozik professzionális keresőmarketinggel. Szakmai pályafutását a 2007 óta működő Klikkmániánál kezdte, ahol hamar szakmai vezető és tulajdonostárs lett. 2014-ben társaival együtt elindította az ügynökség londoni irodáját CLICK2DIGITAL néven.

He has been working as a SEM expert since 2008. He started his career at Klikkmánia founded in 2007. Shortly after joining the company Zoltán became a principal consultant and co-owner of Klikkmánia. Earlier in 2014, he co-founded CLICK2DIGITAL Ltd. a London based affiliate company of Klikkmánia.

CLICK2DIGITAL Ltd.
Vass_Marcell

Vass Marcell

Ügyvezető // CEO

ETARGET SE
Vertes_Marton

Vértes Márton

Értékesítési vezető // Sales Manager

Márton egy Magyarországon egyedülálló mobil alkalmazás előtelepítést nyújtó szolgáltatás értékesítési vezetője akik a hazai piacvezető MyAudio mobil és tablet gyártó céggel állnak partneri kapcsolatban.

Marton is the sales manager of "Előtelepítés". They are the sole provider of the pre-install service in the Hungarian market. Currently they have an on-going partnership with the market leader MyAudio.

Előtelepítés
Vesa_Lindqvist

Vesa Lindqvist

Group Patent Manager

A szabadalmakért felelős vezető és üzletfejlesztő a Sanománál. Ezzel a két területtel kapcsolatban kiterjedt gyakorlati tapasztalatokkal rendelkezik.

Patent manager and business developer for Sanoma. Years of hands on experiences with issues related to mobile and business development.

Sanoma
Winkler_Zsolt

Winkler Zsolt

Ügyvezető

A Kitchen Budapest ügyvezetője. Kiemelten fontosnak tartja a fiatal tehetségek felkarolását, támogatását, olyan formában, hogy a bennük megszülető ötletek megvalósítását támogatva hozzák létre a jövő újdonságait, munkahelyeit.

From 2010 he is managing director of Kitchen Budapest. He strongly believes by supporting ideas of young talented people can create the novelty and workplaces of the future.

Kitchen Budapest
22.08.2013 Bonn  Wolfgang HisserichFoto: Norbert Ittermann

Wolfgang Hisserich

VP Group Business Development & Venturing

Wolfgang őszintén hisz a kiberbiztonság jövőjében mind a vállalatok, mind a felhasználók szempontjából. Egy erős játékos, mint a Deutsche Telekom vezető erővé válhat ebben a növekvő szegmensben.

Wolfgang strongly believes in the future of cyber security for corporate enterprises, SMEs and consumers alike. A strong operator like Deutsche Telekom shall become a leading force in this expanding segment.

Deutsche Telekom AG
Zelenak_Janos

Zelenák János

Alapító // Founder

Biztonságtechnikával és K+F+I-vel foglalkozó informatikai szakember. A 2003-ban levédett MVCN nevű virtuálisan zárt láncú IP alapú biztonságos hálózati technológia kidolgozója, mely rendszer ma már a világ számos katonai és polgári biztonsági rendszerének és titkosított telefon hálózatának alapja.

IT expert in the area of security and R&D&I. Designer of the IP-based virtual closed circuit network technology named MVCN, patented in 2003. This system currently provides basis for a series of military and civil security systems and encrypted phone networks.

Be Sure Europe LLP.
Zsembery_Levente3

Zsembery Levente

Member of the Board, Chairman of the Education Committee at Hungarian Private Equity and Venture Capital Association

2010 óta az X-Ventures (korábbi nevén Biggeorge’s-NV Equity Zrt.) vezérigazgatója.

X-Ventures Zrt.